Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Skellefteå
SKE

Tufft möte väntar Brynäs när Skellefteå gästar

5 oktober 2018 15:30
#BIFSKE

Brynäs bjuder in till ytterligare en hemmamatch och denna gång är det tabelltvåan Skellefteå som kommer på besök. Hemmalaget vill nu visa publiken vad man går för och ta säsongens första trepoängare i hemmaborgen.


Noterbart Brynäs

– Brynäs har fått en tuff start på säsongen 2018/2019 och har förlorat de fyra senaste matcherna och väntar fortfarande på säsongens första trepoängare på hemmaplan.

– Gävlelaget hamnade i ett 4-0-underläge mot nykomlingarna Timrå senast men repade sig i den sista perioden. Joel Kellman satte 1-4 och därefter nätade både Jesper Boqvist och Joachim Rohdin innan slutsignalen signalerade att matchen var slut.

– Joel Kellman leder, tillsammans med Robert Kousal, den interna skytteligan. Fyra mål var har det blivit för Kellman och Kousal hittills.

– Ryan Gunderson svarade för två assist mot Timrå och har noterats för fem assist på de sju inledande matcherna.

Noterbart Skellefteå

– Skellefteå ligger tvåa i tabellen och har vunnit fem av de sex inledande matcherna.

Filip Berglund var den som öppnade målskyttet för Skellefteå under tisdagen i reprisen från förra säsongens finalserie. Fullträffen var backens andra för säsongen och 21-åringen har nu svarat för fyra poäng.

– Andreas Wingerli har noterats för fem poäng på de sex inledande matcherna, två mål och tre assist.

– I fyra raka matcher har Oscar Möller svarat för poäng för västerbottningarna - tre mål och två assist.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #BIFSKE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.