Scott matchvinnare när Brynäs övertidsbesegrade Örebro

30 november 2021 21:33
#BIFÖRE

Ett sent Örebromål satte gästerna i förarsätet borta mot Brynäs efter den första periodens spel. Men hemmalaget förde spelet under stora delar av matchen och kunde kvittera i den tredje perioden. Målet tog matchen till förlängning där Greg Scott avgjorde för Brynäs med drygt två minuter kvar: 2-1. Brynäs vann skotten med 37-16.

– Jag tycker att det var en ganska bra match. VI förde spelet och vi kömpade hårt genom 60 minuter, sa Brynäs matchvinnare Greg Scoott till C More.

– Rättvisa skipades på slutet. Brynäs var klart bättre idag. Det var energifattigt, summerade Niklas Eriksson till C More.

Brynäs IF

• Bröt en två matcher lång förlustvit.
  • Tog tredje raka hemmasegern mot Örebro.
  • Dmytro TImashov gjorde sitt första mål i SHL..
  • Oula Palve stod för två assist och har nu gjort två poäng per match i tre raka matcher (1+5)
  • Greg Scotts tredje mål för året var hans första matchvinnande mål för säsongen. Han gjorde åtta mål förra säsongen, inget var matchvinnande.

Örebro Hockey

• Kammade noll på bortaplan för första gången efter fyra raka matcher med poäng.
  • Oliver Eklinds 0-1-mål var hans tionde poäng för säsongen.
  • Jonas Arntzen stoppade 35 av 37 skott.
  • Rodrigo Abols assist på 0-1 var hans 20:e poäng för säsongen (8+12).
  • Rasmus Rissanen utgick i den andra perioden. Niklas Eriksson hade ingen uppdatering på Rissanen efter matchen.